Маркевич вважає, що доля "Дніпра" у Лізі Європи вирішиться в заключному матчі

Поділитися
Маркевич вважає, що доля "Дніпра" у Лізі Європи вирішиться в заключному матчі Нікола Калініч не зумів реалізувати 100-відсотковий момент © moskva.com
Головний тренер "Дніпра" упевнений, що після двох не зовсім вдалих поєдинків для його команди нічого не втрачено в Лізі Європи.

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич вважає, що доля "Дніпра" в груповому турнірі Лізі Європи вирішиться в заключному матчі.

Після нічийного результату на виїзді з французьким "Сент-Етьєном" (0:0) Маркевич звернув увагу на те, що очки втратив не тільки "Дніпро", але й суперник, який вважається головним конкурентом українців у боротьбі за друге місце в квартеті F.

"Ми втратили очки, але і "Сент-Етьєнн" теж. При цьому господарі дуже хотіли виграти. Це відчувалося. У суперника сьогодні була перевага. У другому таймі у суперника були моменти, щоб забити, але ми до цього не реалізували 11-метровий удар. Двоїсте враження від гри. "Сент-Етьєнн" сподобався. Команда організована, жорстка", - цитує Маркевича football.ua.

"Нічия на виїзді є нічия. Зараз будуть дві важливі гри з "Карабахом". Думаю, все буде вирішуватися в останній грі з "Сент-Етьєном".

Нагадаємо, "Дніпро" зумів вистояти під наполегливими атаками опонента, який йшов вперед при відмінній підтримці трибун. При цьому в середині першого тайму Нікола Калініч не зумів виграти дуель у голкіпера французів Стефана Рюффьє, коли пробивав пенальті.

Додамо, що заключний поєдинок дніпропетровців у Лізі Європи відбудеться 11 грудня на домашньому стадіоні.

Раніше повідомлялося, що Мирон Маркевич поскаржився на проблеми в комплектації складу перед відповідальними матчами. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі