Маркевич упевнений, що "Дніпру" до снаги виправити ситуацію в Лізі Європи

Поділитися
Маркевич упевнений, що "Дніпру" до снаги виправити ситуацію в Лізі Європи Маркевич хоче бачити "Дніпро" зразка минулого сезону ЛЄ © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб у рамках групового етапу зіграє у Франції.

Сьогодні, 5 листопада, "Дніпро" у Франції проведе матч проти "Сент-Етьєна" в рамках групового етапу Ліги Європи. Дніпропетровці спробують взяти реванш за домашню поразку.

"Завтра буде багато в чому вирішальний матч, один з ключових у групі. Настрій у нас є, ми добре підготовлені. Треба згадувати минулорічну Лігу Європи, матчі плей-офф, як ми тоді працювали, наші індивідуальні та командні дії, - сказав перед грою головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, - Думаю, нам під силу виправити ситуацію. Звичайно, прикро було програти в Дніпропетровську, але все в наших руках і ногах".

"На жаль, у нас випало багато гравців. Є проблеми, але я все-таки сподіваюся, що ті, кому доведеться зіграти завтра, розуміють, що це буде ключова гра і для нас, і для "Сент-Етьєна". Сподіваюся також на майстерність хлопців і їх бажання вдало зіграти".

А головний тренер "Сент-Етьєна" Крістоф Гальтьє не чекає на легку гру: "Ми не вважаємо, що це буде легкий матч. Готуємося до складнощів, і не треба забувати, яких зусиль довелося докласти для виїзної перемоги. Якщо завтра вдасться перемогти, це стане перевагою перед наступними матчами турніру. Побоюємося, перш за все, досвіду "Дніпра". Ця команда вміє реагувати. Вони вже кілька сезонів грають у Лізі Європи. Ми ж будемо базуватися на наших перевагах".

Нагадаємо, у "Дніпра" і "Сент-Етьєна" після трьох турів у активі по 4 очки. Лідирує у групі G "Лаціо", який набрав 7 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі