Маркевич розповів, що саме не влаштувало його в літніх новачках "Дніпра"

Поділитися
Маркевич розповів, що саме не влаштувало його в літніх новачках "Дніпра" Маркевич сподівається, що "Дніпро" продовжить контракт з Федорчуком © ФК Днепр
Головний тренер дніпропетровців покладає надії на Руїса і візьме на зимовий збір вихованців клубу.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що з літніх новачків команди йому не підійшов ніхто, але "щось може вийти" з Джона Руїса.

"Я їх якось назвав м'якими іграшками. Так воно і є. Частина з них вже відрахована. "Дніпро" - це бренд. Але в останнім часом до лав команди прийшли безкоштовні футболісти, які не розуміють, наскільки високим є імідж "Дніпра" і як потрібно боротися за результат", - сказав Маркевич в інтер'ю "Спорт-Експрес в Україні".

"Ніхто з новачків не підійшов. Можливо, щось може вийти з Руїса. Але поки він грає в дитячий футбол, і я з ним з цього приводу розмовляв. Адже у хлопця непогані дані, він швидкий. Проте йому ще потрібно працювати над собою. Піку приїхав в "Дніпро" із зайвою вагою. Гравець-то він непоганий, але що толку, коли в ньому непотрібних кілограмів вісім! Може, взимку на збір бразилець приїде в нормальній формі. Ще з одним новачком Едмаром я добре знайомий по роботі в "Металісті". Він як міг, так і допомагав. Все-таки треба зважати на його вік", - зазначив Маркевич.

З приводу Данило і Бабатунде, з якими "Дніпро" вже попрощався, Маркевич заявив, що у нього дещо інше бачення футболу, ніж у них. Крім того, головний тренер дніпропетровців підтвердив бажання Дугласа покинути команду і висловив надію, що клуб продовжить контракт з Федорчуком: "Федорчук в розпал осені отримав серйозну травму і не зміг допомогти нам у всіх матчах, що залишилися. Я звертався в клуб з проханням укласти з ним хоча б однорічний контракт, щоб хлопець міг вилікуватися, пройти реабілітацію і ще принести користь "Дніпру". Але від мене це не залежить".

Також Маркевич розповів, що на зимовий збір "Дніпра" з основним складом відправиться ряд вихованців клубу - приблизно сім чоловік з дубля і команди U-19.

Читайте також: Маркевич не хоче "дивитися, як розвалюється команда"

Нагадаємо, "Дніпро" завершив осінню частину сезону на четвертому місці в Прем'єр-лізі, а також вибув з Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі