Маркевич розповів про стовідсоткову реалізацію пенальті на тренуваннях "Дніпра"

Поділитися
Маркевич розповів про стовідсоткову реалізацію пенальті на тренуваннях "Дніпра" "Дніпро" відкрив рахунок у матчі з "Інтером", але перемогти не зумів © moskva.com
Двічі в нинішній Лізі Європи гравці дніпропетровської команди не могли обіграти воротаря з "точки". Тепер же "Дніпру" може не вистачити очок для виходу в плей-офф.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після поразки від "Інтера" в рамках 5-го туру Ліги Європи зазначив, що нереалізований пенальті може вплинути на подальші перспективи його команди у змаганнях.

За його словами, футболісти, яким довіряють пробиває 11-метрові, на тренуваннях показують 100-відсоткову реалізацію.

"На тренуваннях і Коноплянка, Калініч з десяти десять забивають. Якби забили всі пенальті, то ми вже не думали б, як пройти далі. А так в останньому турі все буде вирішуватися", - цитує Маркевича видання football.ua.

Нагадаємо, що раніше в матчі проти "Сент-Етьєна" (0:0) пенальті не зумів забити Нікола Калініч. На думку Маркевича, щоб домогтися позитивного результату в зустрічі з "Інтером", що його підопічним забракло везіння.

"Інтер" - досвідчена команда помилок не прощає. В Україні ми такі ігри рідко граємо: з "Шахтарем", "Динамо" - і все. А тут дві помилки і нам двічі забили необов'язкові голи. Самі ж ми не забили. Це і досвід, і майстерність разом", - вважає наставник.

Нагадаємо, що після п'яти турів "Дніпро" займає останнє місце в групі, проте як і раніше зберігає шанси на вихід в плей-офф. Для цього українцям необхідно обіграти "Сент-Етьєн" і сподіватися, що "Інтер" буде на виїзді "Карабах". Останній тур відбудеться 11 грудня.

Читайте також: Чудеса у воротах голкіпер "Інтера" Ханданович відбив шостий пенальті поспіль

Після 2-го туру Ліги Європи, в якому дніпропетровці зіграли внічию 0:0 з "Сент-Етьєном" на виїзді, Мирон Маркевич припустив, що судьда "Дніпра" у Лізі Європи вирішиться в заключному матчі. По суті, він виявився правий, адже поки для української команди ще нічого не втрачено.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі