Маркевич розкритикував Селезньова, а той пообіцяв відпрацювати контракт до кінця

Поділитися
Маркевич розкритикував Селезньова, а той пообіцяв відпрацювати контракт до кінця Селезньов поки нікуди не йде © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" вважає, що не потрібно виносити сміття з хати.

Мирон Маркевич розкритикував заяву Євгена Селезньова, який на минулому тижні сказав, що може піти з "Дніпра" через проблеми в клубі. Після матчу проти "Зорі", який завершився для дніпропетровців поразкою (0:3), головний тренер "Дніпра" заявив, що Селезньову не варто давати такі інтерв'ю.

"У жодному разі не треба виносити на люди все це. Тим більше в наш час. Зараз така ситуація. Мені теж далеко не все подобається. Але я терплю і не буду кожен день заяви писати. Прийшли люди, і для них треба грати. А що тобі дали або не дали, нікого не цікавить. Не потрібно давати інтерв'ю. Дав інтерв'ю - і Бог покарав", - наводить слова Маркевича Football.ua.

У той же час сам Селезньов підкреслив, що просто хотів привернути увагу до проблеми (за неофіційною інформацією, в "Дніпрі" протягом чотирьох місяців сплачують лише 30% заробітної плати). "Проблема не вирішилася. Ніхто нічого не говорив, ніякої реакції ні від кого не було. У мене контракт, і я буду чесний перед собою. Хлопців підводити не можу. Ситуація... Я про неї не те, що забув, просто відсунув її вбік", - сказав Селезньов.

При цьому форвард "Дніпра" підкреслив, що відпрацює свій контракт до кінця: "Я нікому не хотів оголошувати бойкот. Просто хотів, щоб з нами рахувалися як з людьми. Я говорив те, що накипіло на душі і не думав особливо, що щось зміниться. Про конкретику говорити не буду, думаю, ми самі розберемося всередині. Але я відпрацюю свій контракт, чого б мені це не коштувало".

Читайте також: Маркевич покине "Дніпро" тільки заради клубу вище за рангом

Нагадаємо, у поточному чемпіонаті Прем'єр-ліги Селезньов забив п'ять м'ячів у восьми іграх і є кращим бомбардиром своєї команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі