Маркевич пояснив поразку у фіналі браком досвіду та удачі

Поділитися
Маркевич пояснив поразку у фіналі браком досвіду та удачі
"Дніпро" був близький до того, щоб перемогти і принести радість всій країні.

Після поразки в фіналі Ліги Європи від "Севільї" (2:3) головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич спробував по гарячих слідах прокоментувати вирішальний поєдинок турніру.

За словами наставника дніпрян, його підопічним не вистачило досвіду подібних ігор, а також посмішки Фортуни - особливо в кінцівці матчу.

"Вдячний футболістам за той шлях, які вони виконали. Вважаю, що це успіх. Сьогодні нам не вистачило досвіду і удачі. Думаю, якщо б не пропустили в першому таймі, все було б інакше".

"Нам забили з нічого - такі голи не можна пропускати. Так, був характер, і могли зрівняти в кінці другого тайму - хлопці билися, навіть коли залишилися вдесятьох...повірте, ми хотіли перемогти і грали з класною командою. Старалися принести радість людям, але думаю, що у нас все попереду", - резюмував Мирон Богданович.

Нагадаємо, що "Дніпро" несподівано у першій же атаці відкрив рахунок - забив Нікола Калініч. Але на екваторі 45-хвилинки суперник скористався двома помилками дніпрян і вийшов вперед. Руслан Ротань відновив рівновагу на 44-й хвилині, а після перерви, незважаючи на певну перевагу українців, іспанці витиснули максимум зі створених моментів. Карлос Бакка на 73-й хвилині забив переможний гол.

Напередодні поєдинку повідомлялося, що українські клуби ніколи не програвали у фіналах єврокубків. Двічі перемагали у вирішальних зустрічах київські динамівці, а одного разу - донецький "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі