Маркевич не проти розширення Прем'єр-ліги до 16 команд

Поділитися
Маркевич не проти розширення Прем'єр-ліги до 16 команд Маркевич пропрацював в чемпіонаті України останні 12 років © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра", схоже, не підтримує бажання "Динамо" і "Шахтаря" скоротити чемпіонат.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що підтримує пропозицію Федерації футболу України збільшити кількість учасників Прем'єр-ліги до 16 команд.

"На тлі спаду рівня чемпіонату України я був не проти, щоб змінили формат і ввели систему плей-офф. Таку позицію займав, коли бачив, як клуби розвалюються на очах.

Зараз ми отримали можливість відновити чемпіонат з 16-ти клубів. І я підтримую таку ініціативу. Головне, щоб з Першої ліги прийшли конкурентні команди, а не хлопчики для биття. Також потрібно домогтися від усіх фінансової гарантії, щоб команди не знялися в розпал турнірних перегонів", - підкреслив Маркевич.

Правда, головний тренер "Дніпра" зазначив, що чемпіонат може вийти нецікавим: "Втім, треба добре все обдумати, адже ми ризикуємо отримати нецікавий чемпіонат з поєдинками при порожніх трибунах. При всій повазі до "Геліосу", можу впевнено говорити, що в Харкові люблять "Металіст". І не факт, що глядачі будуть ходити на поєдинки іншої команди. Також не впевнений, що буде людно на домашніх іграх маріупольського "Іллічівця". Тому потрібно добре все обміркувати, щоб прийняти таке важливе і навіть доленосне рішення".

Нагадаємо, раніше телеканали, які транслюють Прем'єр-лігу, виступили за те, щоб скоротити чемпіонат до 12 команд. За аналогічний формат виступають "Динамо" і "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі