Маркевич не побачив проблем у "Лаціо", Піолі відзначив швидкість "Дніпра"

Поділитися
Маркевич не побачив проблем у "Лаціо", Піолі відзначив швидкість "Дніпра" Маркевич вірить у новачків © ФК Днепр
Наставники команд дали прес-конференцію напередодні матчу Ліги Європи.

Нагадаємо, що завтра "Дніпро" стартує у новому розіграші Ліги Європи матчем групового етапу проти італійського "Лаціо".

Мирон Маркевич пояснив розкутість футболістів, зізнався, що не помітив проблем у суперника, а також висловив віру в новачків:

"Моя робота передбачає бути серйозним, ну а те, що гравці зовні не виглядають занадто зацикленими на майбутній грі, - нормальне явище".

"З "Сент-Етьєном" ми вже грали в минулому році, замість "Інтера" зараз "Лаціо", а замість "Карабаху" - "Русенборг". Група серйозна, як і в минулому році. Великої різниці між ними не бачу".

"Лаціо" - добротна команда. Не просто так вона посіла третє місце в серії А. А в матчах з "Байєром", вважаю, у команд були рівні шанси. Останню гру з "Удінезе" суперники провели на хорошому рівні, два м'ячі забив Матрі, який до цього не грав, але вийшов на заміну і проявив себе. Хороший бомбардир. Я не бачу особливих проблем у них в обороні. Можливо, в матчі з "К'єво", коли команда пропустила чотири голи, але тоді римляни і багато не забили. У кожної команди бувають погані матчі, і в нас вони були".

"Звичайно, Коноплянку, Калініча та Канкави нам не вистачало в перших матчах сезону. Але треба рухатися вперед, і ті футболісти, які прийшли, поступово адаптуються і в майбутньому допоможуть нам".

Наставник римлян Стефано Піолі назвав головні достоїнства української команди:

"Ми зустрінемося з дуже важливим та сильним опонентом. Дніпропетровська команда поєднує в собі інтенсивність ведення гри з високою технікою. "Дніпро" грав у торішньому фіналі ЛЄ. У команді зібрана достатня кількість бразильців, які прискорюють темп гри, а також високі футболісти, які роблять нашого суперника атлетично сильним".

"Для нас дуже важливо стартувати в групі з позитивного результату. Ми досі ставимо собі цілі, які були намічені нами в кінці минулого сезону. Нехай ми не пробилися в Лігу чемпіонів, але Ліга Європи теж дуже важлива. У нас міцна група, важливо вдало стартувати".

Нагадаємо, що "Дніпро" дійшов до фіналу минулого розіграшу Ліги Європи, в якому поступився іспанській "Севільї" (3:2).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі