Маркевич не очікував "дитячих помилок" від досвідчених гравців

Поділитися
Маркевич не очікував "дитячих помилок" від досвідчених гравців Маркевич визнав перевагу "Динамо" © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" вважає поразку від "Динамо" закономірною.

Сьогодні, 5 березня, київське "Динамо" перемогло "Дніпро" (2:0) на "Олімпійському" у рамках 17-го туру української Прем'єр-ліги.

Чемпіони України забили обидва голи в першому таймі, а другий м'яч дніпряни пропустили після помилки захисника Гуйє, який фактично подарував м'яч Гусєву.

"Позитиву мало. Допустили дитячі помилки від досвідчених гравців. Цього ми не очікували. Від того і такий результат. На полі сьогодні більше з'ясовували стосунки, ніж показували гру. Багато збірників, вболівальники могли очікувати більшого. Я не задоволений", - сказав Маркевич після матчу.

"Могли зіграти краще, навіть не програти. Але "Динамо" укомплектоване, є лавка запасних. У нас такого немає. "Динамо" заслужено перемогло".

"Ми живемо в невизначеності. У 13-ти гравців влітку закінчуються контракти до кінця сезону залишилося два місяці. Потрібно щось вирішувати, вносити ясність".

Наставник киян Сергій Ребров назвав гру нервовою, але при цьому залишився задоволений діями футболістів:

"Нервова гра. Я сказав хлопцям у роздягальні, що "Динамо" не може програвати три матчі поспіль. Футболісти вийшли з бажанням, зуміли вирвати три очки. Сподіваюся, в наступних матчах будемо виглядати так само впевнено".

Читайте також: "Динамо" - "Дніпро": огляд матчу

Нагадаємо, що перемога дозволила "Динамо" вийти вперед на три очки в гонці за золотими медалями з "Шахтарем". "Дніпро" залишається четвертим, відстаючи від "Зорі" на шість пунктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі