Маркевич хоче виграти з "Дніпром" Кубок України

Поділитися
Маркевич хоче виграти з "Дніпром" Кубок України Маркевич попросив гравців показувати найкращі якості © ФК Днепр
Головному тренеру дніпропетровців все одно, з ким грати у півфіналі.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич сподівається виграти зі своєю командою Кубок України і грюкнути дверима перед можливим відходом з клубу.

"Мені б хотілося грюкнути дверима і завоювати Кубок. Сподіваюся, футболісти також чудово розуміють, що треба поборотися в чемпіонаті і Кубку. Нічого тут такого немає. Час покаже. Зараз на нас чекає гра з "Зорею", і потрібно до неї готуватися. Пізніше будемо готуватися до півфіналів. Зараз головне, щоб ніхто не отримував травм. Матос пропускає перший півфінал - вже проблема", - зазначив Маркевич.

Тренеру "Дніпра" все одно, з ким грати у півфіналі: "Тут не вгадаєш. Може, краще було б з "Динамо" грати. Не знаю, яким буде жереб. Можу тільки привітати з таким успіхом команду "Олександрії". Не знаю, що краще. "Зорю" скільки вже "Дніпро" обіграти не може? А з "Шахтарем" грає вдало. Хто потрапить, той і буде".

Також Маркевич підкреслив, що попросив команду закрити очі на виключення з єврокубків: "Я попросив команду не звертати увагу ні на які проблеми, а виходити і грати. "Дніпро" - не середня команда, а одна з найкращих в Україні і далеко не остання в Європі. Тому було прохання, щоб футболісти показували найкращі якості. Поки що нам це вдається".

Читайте також: Маркевич готовий розглянути пропозиції від іноземних клубів

Нагадаємо, "Дніпро" двічі обіграв у чвертьфіналі "Сталь": спершу з рахунком 3:0, а потім з рахунком 4:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі