Маркевич хоче побудувати сильний "Дніпро" разом з Коноплянкою

Поділитися
Маркевич хоче побудувати сильний "Дніпро" разом з Коноплянкою Євген Коноплянка поки не визначився зі своїм майбутнім у "Дніпрі" © moskva.com
Головний тренер "Дніпра" сподівається, що лідер колективу не стане їде в Європу, а залишиться в Дніпропетровську, де хочуть створити сильний і конкурентноздатний клуб.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич хоче побудувати сильну команду в Дніпропетровську разом з ведучим півзахисником Євгеном Коноплянкою, який найближчим часом може продовжити кар'єру в європейському топ-клубі.

Маркевич сподівається, що керівництву клубу вдасться умовити Коноплянку продовжити термін дії контракту і допомогти "Дніпру" здобути нові звершення.

Мені б хотілося, щоб Коноплянка залишився. Якщо робити серйозну команду, то таких футболістів можна відпускати. Але це не від мене залежить, а від самого футболіста і керівництва клубу", - вважає Маркевич.

"Якщо він залишається, то треба з ним підписати контракт, оскільки його договір через рік закінчується. Тоді буду знати, що людина у нас працює і на нього можна розраховувати. Якщо є інші плани, то потрібно визначитися, і я буду шукати когось на цю позицію", - резюмував наставник дніпрян.

Нагадаємо, що в літнє міжсезоння, за інформацією іноземних ЗМІ, Коноплянкою цікавилися провідні клубу чемпіонатів Німеччини, Італії, Іспанії та Англії. Проте до конкретних пропозицій так і не дійшло. Можливо - через травму, яку отримав футболіст на початку серпня і яка вивела його з ладу на місяць.

Додамо, що футбольний експерт Леонід Буряк зазначив, що Коноплянці слід їхати в європейський топ-клуб вже найближчим часом. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі