Маркевич хоче перевірити себе з таким сильним суперником, як "Наполі"

Поділитися
Маркевич хоче перевірити себе з таким сильним суперником, як "Наполі" Мирон Маркевич обіцяє гідно протистояти "Наполі" © moskva.com
7 травня в Неаполі відбудеться один з найважливіших матчів у кар'єрі 63-річного Мирона Маркевича. Його "Дніпро" пройде випробування фаворитом Ліги Європи.

Напередодні поєдинку 1/2 фіналу Ліги Європи між "Дніпром" і "Наполі" головний тренер української команди досить скромно оцінює шанси на вихід у фінал.

За його словами, головним завданням на протистояння буде надійна гра в центрі поля.

"Якщо брати протистояння загалом, то скажу, що шанси 40 на 60 на користь "Наполі". Але мені самому цікаво як пройдуть ці дві зустрічі. Хочеться перевірити себе на рівні такого суперника. Найголовніше уважно зіграти в центрі поля і в обороні, але це не означає, що ми будемо стояти біля своєї штрафної площі "автобусом". Але повторюся, головне в завтрашньому матчі не втрачати м'яч у центрі поля", - цитує Маркевича football.ua.

Нагадаємо, що в активі Маркевича є досвід вдалих протистоянь з італійськими командами в плей-офф Ліги Європи (Кубка УЄФА). Так, одного разу його "Металіст" успішно подолав 1/16 фіналу Кубка УЄФА-2008/09, двічі обігравши "Сампдорії"(1:0 на виїзді та 2:0 вдома). При цьому в нинішньому сезоні дніпряни двічі поступилися італійському "Інтеру" на стадії групового турніру.

Читайте також: Після перемоги над "Аяксом" Маркевич попросив журналістів порадіти успіхам "Дніпра"

В іншому матчі 1/2 фіналу іспанська "Севілья", яка є чинним переможцем турніру, зустрінеться з італійською "Фіорентиною". Італійці в 1/4 фіналу впоралися з київським "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі