Маркевич хоче грати єврокубки з "Дніпром" на повному стадіоні у Львові

Поділитися
Маркевич хоче грати єврокубки з "Дніпром" на повному стадіоні у Львові На матчах у Львові "Дніпру" гарантована підтримка, вважає Маркевич © football.ua
УЄФА заборонила проводити матчі єврокубків в Дніпропетровську. Як запасний варіант "Дніпро" обрав київський "Олімпійський". Однак виявилося, що в столиці не дуже зацікавлені у дніпропетровців.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич вважає, що його команді було б краще проводити єврокубкові поєдинки не в Києві, а у Львові, де підтримка вболівальників була б кращою.

Після першої в груповому турнірі Ліги Європи перемоги "Дніпра" (2:1 над "Карабахом") Маркевич припустив, що футболісти краще почувалися при заповнених трибунах стадіону в Баку, ніж на порожньому "Олімпійському" в Києві. Тому він має намір просити керівництво команди провести у Львові поєдинок 6-го туру Ліги Європи проти "Сент-Етьєна".

"Будь-яка команда, виходячи на поле і бачачи повний стадіон, відчуває зовсім інші емоції на Жаль, нам не дозволили грати в Дніпропетровську, але хоча б у Львові дозволили. Повного стадіону бути! На "Олімпійському", який вміщує 70 тисяч, а приходить три - це товариський матч. Сьогодні були зовсім інші емоції", - вважає Маркевич.

Відзначимо, що на "Львів Арені" проводить свої домашні матчі в Лізі Чемпіонів донецький "Шахтар". "Гірники" зіграли у Львові вже два матчі і у кожному з них отримували хорошу підтримку трибун.

Примітно, що свій наступний поєдинок команда Маркевича зіграє на "Арені Львів". У рамках 12-го туру Прем'єр-ліги дніпряни зустрінуться з "Шахтарем" 9 листопада.

Читайте також: Коноплянка пожартував над футбольним полем "Львів-Арени"

Після того, як збірна України зіграла на "Арені Львів" поєдинок відбірного турніру Євро-2016 проти Македонії, обігравши суперника 1:0, головний тренер команди Михайло Фоменко порівняв підтримку на трибунах з заповненим вщерть київським "Республіканським", який вміщав 100 тисяч уболівальників. Така атмосфера, на погляд Фоменко, допомагає його гравцям чувтсвовать себе впевненіше.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі