Маркевич готовий відпустити Селезньова на "серйозний контракт"

Поділитися
Маркевич готовий відпустити Селезньова на "серйозний контракт" Селезньов може піти з "Дніпра" найближчим часом © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" змирився з можливим трансфером нападника.

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував майбутнє форварда команди Євгена Селезньова, в послугах якого зацікавлений ряд клубів з різних континентів.

"Я запитав Селезньова, як він до цього ставиться. Спочатку він їхав в Китай, тепер він вже не їде в Китай. Подивимося, час покаже. Це справа Селезньова, він багато віддав "Дніпру", тому якщо там дійсно серйозний контракт, він може їхати. Я вже звик, що в "Дніпрі" все може змінитися за п'ять хвилин, тому мене вже нічим тут не здивуєш", - сказав Маркевич в ефірі телеканалу Футбол 1.

Також тренер підкреслив, що проблемною зоною команди залишається середня лінія, однак підписувати клуб нікого не збирається.

"Ми повернули Політило, Ротань вже встав на ноги, Едмар. Можливо, і Шахова перекваліфікуємо на опорного півзахисника. Будемо якось виходити з цієї ситуації. Інші позиції більш або менш нормально укомплектовані. Я не думаю, що ми зараз ще когось візьмемо, головне зберегти те, що є".

Читайте також: Російська "Кубань" хоче підписати Селезньова

Вчора, 19 лютого, з'явилася інформація про інтерес до Селезньова з боку російської "Кубані".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі