Маркевич готовий розглянути пропозиції від іноземних клубів

Поділитися
Маркевич готовий розглянути пропозиції від іноземних клубів Маркевич хоче працювати на високому рівні © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" готовий продовжити роботу в Україні, але не виключає і інший розвиток подій.

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що в клубі планується створення нової команди вже наступного літа. Однак український фахівець не приховує, що залишається ймовірність його переходу на інше місце роботи.

"Генеральний директор клубу запевнив мене, що з літа почнемо створювати нову команду. Вірю і сподіваюся. "Дніпро" вже знають у Європі. У поточному сезоні ми не змогли вийти з групи, тому з наступної осені потрібно ці спогади відроджувати. Торішня команда зробила гучну заявку, але восени ми зі зрозумілих причин взяли паузу. Сподіваюся, вона не затягнеться", - сказав головний тренер.

При цьому Маркевич висловив надію, що український футбол повернеться на шлях прогресу, а також зізнався, що відкритий для пропозицій, у тому числі з Європи:

"Не обов'язково, що це має бути закордон. Можна за щось боротися і в Україні. Вірю, що ситуація в нашій життя в цілому і в футболі зокрема покращиться. Адже три-чотири роки тому наш чемпіонат був дійсно цікавим. На жаль, зараз справа пішла на спад. Але в цьому теж є позитив, оскільки з'явилася можливість проявити себе у молодих футболістів і тренерів. Повинні пережити цей складний період. Але якщо будуть серйозні зарубіжні варіанти - подумаю".

Читайте також: Основним воротарем "Дніпра" буде Лаштувка - Маркевич

Раніше агент тренера Олег Смалійчук заявив, що минулого літа Маркевича хотів запросити французький "Марсель", але 65-річний фахівець вирішив залишитися в "Дніпрі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі