"Маріуполь" вимагає від "Динамо" шестизначну суму в якості компенсації

Поділитися
"Маріуполь" вимагає від "Динамо" шестизначну суму в якості компенсації "Маріуполь" готує другу фінансову претензію до "Динамо" © Sport Arena
Клуб має намір отримати фінансове відшкодування за зрив поєдинку.

"Маріуполь" вимагає від "Динамо" фінансову компенсацію за пропуск матчу Прем'єр-ліги. Про це на своїй сторінці в Facebook написав віце-президент маріупольського клубу Андрій Санін.

"У цю п'ятницю ми сформували і відправили в офіс одного вельми шанованого футбольного клубу формалізовану претензію на компенсацію шестизначною суми. Справа в тому, що як-то влітку цей клуб взяв і не з'явився в Маріуполь на гру. А чинний регламент УПЛ на сезон 2017/2018 у статті 9, пункті 22 у цьому сенсі однозначний".

"Зараз ми закінчуємо підготовку другого пакету документів з фінансової претензією, вже на порядок більшою, ніж попередня (так як в ній йдеться про втрати телемовника від непоказанного матчу, а це куди більш вагомі цифри)".

Нагадаємо, запланований на 27 серпня поєдинок "Маріуполь" - "Динамо" не відбувся через неявку киян, які мотивували це відсутністю гарантій безпеки у зв'язку з близькістю до зони АТО.

Пізніше Апеляційний комітет Федерації футболу України (АК ФФУ) затвердив технічну поразку (0:3) киян.

Раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив плани клубу звернутися в Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі