"Маріуполь" офіційно відмовив "Динамо" в переграванні

Поділитися
"Маріуполь" офіційно відмовив "Динамо" в переграванні "Маріуполь" дорожить своєю репутацією © ФК Іллічівець
В Маріуполі не збираються йти на поступки киян.

Віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін заявив, що маріупольський клуб не згоден перегравати матч 7-го туру української Прем'єр-ліги з київським "Динамо".

"Поштову скриньку клубу і нашу клубну телефонну лінію, після сьогоднішнього розгону хвилі чуток і домислів в Інтернеті, обривають звернення вболівальників "Маріуполя" з проханнями, ні - з вимогами, ні в якому разі не йти на поводу у наших шановних партнерів з Києва, і не проводити перегравання.

Ну що ж, друзі, не переживайте – ми дорожимо нашими ім'ям і нашою репутацією, тому жодних перегравань не буде.

Інакше тим самим буде відкрито скриньку Пандори, і український футбол скотиться до стану первісного хаосу – що тоді дозволяє футбольним функціонерам перекроювати календар ігор під свої власні потреби і задачі?", - написав Санін на своїй сторінці в Facebook.

ФК Іллічівець
ФК Іллічівець

Нагадаємо, у вересні КДК ФФУ зарахував "Динамо" технічну поразку 0:3 за неявку без поважних причин на матч у Маріуполі, який повинен був відбутися 27 серпня, а сьогодні, 9 листопада, стало відомо, що київський клуб виявив бажання переграти матч.

Раніше стало відомо, що "Динамо" змінило позицію по грі з "Маріуполем" після втручання президента України Петра Порошенка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі