"Марітіму" – "Динамо", БАТЕ - "Олександрія": анонс матчів Ліги Європи 17 серпня

Поділитися
"Марітіму" – "Динамо", БАТЕ - "Олександрія": анонс матчів Ліги Європи 17 серпня Українські клуби проведуть виїзні матчі © ФК Динамо
Українські команди продовжать боротьбу за вихід у груповий етап Ліги Європи.

Сьогодні, 17 серпня, "Динамо" і "Олександрія" стартують в раунді плей-офф кваліфікації Ліги Європи поєдинками проти суперників з Португалії та Білорусі.

Київське "Динамо" після невдачі в протистоянні з "Янг Бойз" просто зобов'язане пройти португальський "Марітіму", тому що іншого результату вболівальники українського гранда просто не зрозуміють.

На вихідних кияни раніше всіх зіграли в УПЛ, розгромивши "Зірку" (3:0), тому мали деякий час для підготовки до майбутнього поєдинку.

Про силу "Марітіму" важко говорити. Відомо, що команда в минулому сезоні португальської першості посіла шосте місце, проте в новому сезоні клуб з Мадейри покинуло велика кількість футболістів, що, безсумнівно, позначиться на структурі гри.

"Олександрія" виступає в Лізі Європи вдруге. Перший досвід для команди Володимира Шарана вийшов невдалим. У третьому раунді кваліфікації ЛЕ-2016/17 олександрійці поступилися "Хайдуку" (0:3 та 1:3).

А ось вже в нинішньому сезоні "Олександрія" зуміла подолати цей раунд, обігравши за сумою двох поєдинків румунську "Астру".

Враховуючи той факт, що українській команді міг попастися "Мілан" або "Атлетик", то БАТЕ здається досить непоганим жеребом.

Але не варто забувати, що клуб з Борисова частий єврокубковий боєць, а ось у "Олександрії" такого досвіду практично немає.

В останньому турі української Прем'єр-ліги "Олександрія" приймала донецький "Шахтар", і хоч і програла, але показала дуже добротну гру.

Варто сподіватися, що саме таку бойову команду ми побачимо і на "Борисов Арені", головне не перегоріти.

"Марітіму" – "Динамо"

Четвер, 17 серпня, Мадейра, стадіон "Душ Баррейруш", 22:30

Пряма трансляція: 2+2, ZN.UA

Арбітр: Джейкоб Кехлет (Данія)

Орієнтовний склад "Динамо": Коваль, Кендзьора, Хачеріді, Віда, Кадар, Ярмоленко, Буяльський, Сидорчук, Гонсалес, Гармаш, Мбокані

БАТЕ – "Олександрія"

Четвер, 17 серпня, Борисов, стадіон "Борисов Арена", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Тамаш Богнар (Угорщина)

Орієнтовний склад "Олександрії": Паньків, Чеботаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула, Банада, Запорожан, Грицук, Старенький, Цуріков, Сітало

Раніше букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" у Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі