Марадона став головою правління клубу Мілевського в Білорусі

Поділитися
Марадона став головою правління клубу Мілевського в Білорусі Марадона приступить до роботи після ЧС-2018 © ua-football.com
Клуб "Динамо" з Бреста успішно завершив переговори з легендою футболу.

Колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління "Динамо" з Бреста, за яке виступає екс-форвард збірної України Артем Мілевський. Про це повідомила прес-служба білоруського клубу.

Аргентинець буде займатися питаннями стратегічного розвитку клубу, а також взаємодіяти з усіма його структурними підрозділами, включаючи дитячу академію "Динамо". Марадона приступить до своїх повноважень після закінчення чемпіонату світу в Росії.

Останнім місцем роботи Марадони був клуб з ОАЕ "Аль-Фуджайра". У минулому 57-річний фахівець також тренував "Аль-Васл" і збірну Аргентини.

33-річний Артем Мілевський виступає за "Динамо" з Бреста з літа минулого року. Контракт українця діє до кінця 2018 року.

Раніше Мілевський відзначився першим голом за брестське "Динамо" в новому сезоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі