"Манчестер Юнайтед" відправив ван Гала у відставку

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" відправив ван Гала у відставку Ван Гал покидає "МЮ" © The Telegraph
Найближчим часом буде названо ім'я наступника нідерландського тренера.

"Манчестер Юнайтед" відправив у відставку Луї ван Гала. Англійський клуб офіційно оголосив про розірвання контракту з нідерландським фахівцем.

"Хочу подякувати Луї і його штабу за відмінну роботу у ці два роки, кульмінацією яких стала перемога клубу в Кубку Англії. Луї працював тут професійно і гідно весь цей час. Він йде, залишивши нам спадщину у вигляді наданого шансу кільком молодим футболістам проявити себе на найвищому рівні. Клуб бажає йому всього найкращого в майбутньому", - зазначив віце-президент "МЮ" Ед Вудворд.

"Я дуже пишаюся, що допоміг команді завоювати 12-й Кубок Англії. Мені довелося по ходу своєї тренерської кар'єри завоювати 20 трофеїв, але Кубок Англії, що має багату історію, завжди буде одним з найбільш особливих моїх досягнень. Я дуже розчарований, що не зміг завершити свій трирічний план. Але впевнений, що закладений фундамент дозволить клубу рухатися далі і досягти ще більшого успіху", - зазначив ван Гал.

Читайте також: Луї Ван Гал образився на журналістів і залишив прес-конференцію через п'ять хвилин після її початку

Офіційний сайт "Ман Юнайтед" повідомляє, що незабаром буде оголошено ім'я наступного нового головного тренера клубу. Очікується, що їм стане Жозе Моуріньо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі