"Манчестер Юнайтед" пережив 30 хвилин ганьби в матчі з "Лестером"

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" пережив 30 хвилин ганьби в матчі з "Лестером" "Манчестер Юнайтед" програв "Лестеру", пропустивши п'ять м'ячів © lcfc.com
За півгодини виїзного матчу проти одного з аутсайдерів англійської чемпіонату 20-кратні чемпіони примудрилися пропустити чотири голи і потерпіти третьої поразки в сезоні.

"Манчестер Юнайтед" пережив 30 хвилин ганьби в матчі чемпіонату англійської Прем'єр-ліги проти "Лестера".

Ведучи 3:1 на 57-й хвилині, "Червоні дияволи" примудрилися за час, що залишився пропустисть чотири голи і програти з хокейним рахунком 3:5.

Таким чином, МЮ зазнав другої поразки в Прем'єр-лізі, яке стало в один ряд з такими непорозуміннями в нинішньому сезоні, як програш команди третього дивізіону 0:4 в матчі Кубка Ліги.

Після 4:0 в матчі з КПР манкуніанці та їх вболівальники могли сміливо розраховувати на успіх в Лестері, після чого команда могла повернутися в компанію найсильніших або принаймні наблизитися до неї.

І до певного моменту їх плани могли втілитися в реальність: за трихвилинний відрізок МЮ повів 2:0 - після точних ударів Робіна ван Персі (асистував Радамель Фалькао) і Анхеля ді Марії (пас від Вейна Руні). Але "лисиці" зуміли по гарячих слідах скоротити відставання. Втім, це здавалося результатом хвилинної розслабленості, адже протягом першого тайму "Червоні дияволи" не дали засумніватися в тому, що саме вони будуть диктувати на поле умови надалі.

Це припущення підтвердив на 58-й хвилині Андер Еррера - екс-лідер "Атлетика" з Більбао, з яким у Лізі Чемпіонів бореться "Шахтар". І знову у гольовій комбінації взяв участь всюдисущий ді Марія - 1:3.

Але гол явно негативно вплинув на підопічних Луї ван Гаала. Давши розігратися господарям, вони підписали собі смертний вирок. На 62-й хвилині з пенальті Девід Ньюджент зробив рахунок 3:2, а через дві хвилини колишній півзахисник збірної Аргентини, "Реала", "Інтера" Естебан Камбіассо відновив рівновагу.

Джеймі Варді, один з кращих у складі "Лестера" вийшов один на один після втрати в центрі поля від футболістів МЮ. Англієць легко переграв проводив явно не найкращий свій матч Давида де Хеа. А переможну крапку у поєдинку поставив ще один аргентинець Леонардо Ульоа - за мить до його точного удару з 11-метрового МЮ " залишився вдесятьох.

"Лестер" - "Манчестер Юнайтед" - 5:3 (1:2)

Голи: Ван Персі, 13 (0:1). Ді Марія, 16 (0:2). Ulloa, 18 (1:2). Еррера, 57 (1:3). Ньюджент, 63 - з пенальті (2:3). Камбьяссо, 64 (3:3). Варді, 79 (4:3). Ulloa, 83 - з пенальті (5:3).

"Лестер": Шмейхель, Де Лат, Мур, Морган, Конческі, Ньюджент (Джеймс, 75), Камбьяссо (Кінг, 71), Хеммонд, Дринкуотер, Варді (Шлупп, 85), Ulloa.

"Манчестер Юнайтед": де Хеа, Рафаель да Сілва, Блэкетт, Еванс (Смоллінг, 30), Рохо, Еррера, Блінд, ді Марія (Мата, 76), Руні, ван Персі, Фалькао (Янузай, 72).

Попередження: Де Лат, 33. Руні, 84.

Видалити: Блэкетт (МЮ), 83.

Суддя: Клаттенбург (Англія).

21 вересня. Лестер. "Кінг Пауер Стедіум".

Додамо, що в центральному матчі туру "Манчестер Сіті" зіграв внічию 1:1 з "Челсі". Від поразки "Сіті" врятував колишній многолентий лідер "синіх" Френк Лемпард, який вийшов на заміну на 79-й хвилині і забив шість хвилин потому.

А "Ліверпуль", зумів наприкінці матчу першого туру Ліги Чемпіонів проти "Лудогорца" піти від ганьби і перемогти, програв у 5-му турі "Вест Гему" 1:3. Тепер "червоні" сусідять з МЮ в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, занимая11-е місце. Перші в чемпіонаті - "Челсі" з 13 очками. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі