"Манчестер Юнайтед" перервав серію невдач, відірвавшись на новачку Прем'єр-ліги

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" перервав серію невдач, відірвавшись на новачку Прем'єр-ліги Уейн Руні і До порадували своїх уболівальників © qpr.co.uk
"Червоні дияволи" після кількох невиразних ігор на старті сезону нарешті зуміли показати хороший атакуючий футбол і порадувати своїх уболівальників.

"Манчестер Юнайтед" перервав серію невдач початку сезону, відірвавшись на новачку Прем'єр-ліги: "Червоні дияволи" розгромили "Куїнс Парк Рейнджерс" 4:0.

Таким чином, команда здобула першу перемогу в чемпіонаті, і перемістилася з низів турнірної таблиці на 9-е місце.

Крім впевненості у своїх силах після перемоги, яка була просто необхідна для команди Луї ван Гаала, манкуніанці відчули і правильність проведеної селекції в останні трансферні дні. Так, аргентинець Анхель ді Марія зумів в першому ж виході на поле забити гол. Підтримав почин ді Марії і ще один новачок іспанець Андер Еррера, який вже грав за " МЮ", але поки не був настільки успішний.

"Манчестер Юнайтед" зіграв зі схемою в чотири захисники, і був з перших хвилин націлений на ворота суперника. У команди виходили атакуючі комбінації, в яких брали участь саме ті, хто і повинен був Уейн Руні, Робін ван Персі, а також півзахисник Хуан Мата. Саме Мата і Руні і підтримали почин новачків і по разу засмутили КПР. Радамель Фалькао вийшов на поле на 66-й хвилині, але поки не зумів забити.

Зазначимо, що після 4-х зіграних турів у чемпіонаті Прем'єр-ліги Англії без потерб йде лише одна команда - лондонський "Челсі", якому вдалося зупинити головну сенсацію старту сезону "Суонсі" - 4:2.

У наступному турі "Манчестер Юнайтед" зіграє з "Лестером". Команда, яка не обтяжена участю в єврокубках, а також вилетіла з Кубка Ліги, тепер може зосередитися на Прем'єр-лізі, де їй просто-таки наказано повернутися на колишні позиції. повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" може взимку віддати в "Реал" одного з лідерів, тим самим компенсувавши іспанській команді втрату Радамеля Фалькао, який у виборі між МЮ і "вершковими" віддав перевагу саме англійцям. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі