"Манчестер Сіті" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів 7 листопада

Поділитися
"Манчестер Сіті" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів 7 листопада "Шахтар" і "Манчестер Сіті" проведуть другий матч у цьогорічному розіграші ЛЧ © ФК Шахтер
Донеччани проведуть четвертий поєдинок у своїй групі.

У середу, 7 листопада, в Манчестері відбудеться поєдинок 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться англійський "Манчестер Сіті" і донецький "Шахтар".

"Гірники" займають у групі F останнє місце, набравши два очки. "Городяни" йдуть першими, маючи в своєму активі шість пунктів, але всього на одне очко англійці випереджають "Ліон".

Перша зустріч команд у Харкові завершилася розгромом на користь англійців - 0:3. У господарів поля відверто не було жодних шансів щось змінити, проте тоді донеччани залишилися без своїх головних зірок - півзахисників Марлоса і Тайсона. У Манчестері обидва мають шанси з'явитися на полі.

Обидві команди впевнено йдуть до чемпіонського титулу у внутрішніх чемпіонатах. "Сіті" в останньому турі знищив "Саутгемптон" - 6:1. "Шахтарю" вдалося перервати серію без перемог в українському дербі, здолавши "Динамо" - 2:1. На останніх секундах переможний удар зробив Віктор Коваленко.

"Шахтар" зобов'язаний брати очки в Англії, інакше шанси українців на вихід в плей-офф істотно знизяться. З іншого боку, у "Ман Сіті" теж проблем з мотивацією немає, а три очки можуть принести британцям впевнене лідерство в групі. Більш того, підопічні Пепа Гвардіоли вийдуть в плей-офф, якщо обіграють "Шахтар", а "Ліон" тим часом поступиться "Хоффенхайму".

"Манчестер Сіті" - "Шахтар"

Середа, 7 листопада, Манчестер, стадіон "Этихад", 22:00

Арбітр: Віктор Кашшаї (Угорщина).

Трансляція: ТРК "Україна" і "Футбол 2".

Орієнтовні склади команд:

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Отаменді, Компані, Ляпорт, Гюндоган, Фернандіньо, Д. Сілва, Стерлінг, Агуеро, Сане.

"Шахтар": Пятов, Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ізмаїлі, Степаненко, Майкон, Болбат, Алан Патрік, Тайсон, Мораєс.

Прогноз ZN.UA: 3:1.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію поєдинку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі