"Манчестер Сіті" – "Шахтар" 1:1: найкращі фото матчу Ліги чемпіонів

Фото
Поділитися
Донеччани здобули очко на виїзді.

У вівторок, 26 листопада, англійський "Манчестер Сіті" приймав донецький "Шахтар" у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Перший тайм пройшов без голів, але донеччани створили кілька моментів для взяття воріт. Найреальніший - Тете вискочив на абсолютно порожні ворота після помилки голкіпера Едерсона і з гострого кута пробив, але захисник в підкаті врятував господарів поля.

Після перерви досить швидко "Ман Сіті" вийшов вперед: на 56-й хвилині Жезус скинув м'яч на Гюндогана, який розстріляв ворота донеччан.

У середині тайму Каштру замінив Коноплянку на Соломона, а Манор став героєм для українців. Півзахисник скористався прострілом від Додо і пробив точно в нижній кут воріт "Сіті". Таким чином, поєдинок завершився нічиєю 1:1.

"Ман Сіті" набрав 11 очок і лідирує в групі C. "Шахтар" має 6 очок і йде другим, а в заключному турі донеччани зустрінуться з "Аталантою" 11 грудня, у якої в активі чотири пункти.

"Манчестер Сіті" – "Шахтар" 1:1: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі