"Манчестер Сіті" оголосив про підписання контракту з Гвардіолою

Поділитися
"Манчестер Сіті" оголосив про підписання контракту з Гвардіолою Гвардіола змінить Пеллегріні в "Ман Сіті" © The Guardian
Англійський клуб заявив про літню зміну тренера офіційно.

"Манчестер Сіті" офіційно оголосив про трирічний контракт з нинішнім наставником мюнхенської "Баварії" Пепом Гвардіолою. Угода вступить в силу з 1 липня, коли покине свій пост Мануель Пеллегріні. Чилійський фахівець був давно повідомлений про переговори з іншим кандидатом на його крісло і повністю схвалив даний процес. При цьому до кінця сезону Пеллегріні продовжить працювати з командою в звичайному режимі.

За інформацією The Guardian, зарплата Гвардіоли в Англії складе близько 25 мільйонів євро на рік. 45-річний іспанець очолив "Баварію" в 2013-му році, вигравши з командою п'ять трофеїв.

Раніше керівництво "Баварії" офіційно аннонсировало майбутній відхід Гвардіоли, а також підтвердило, що на його місце буде призначений італієць Карло Анчелотті.

Нагадаємо, що "Манчестер Сіті" є суперником київського "Динамо" на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Чемпіони України зіграють з "городянами" 24 лютого в Києві, а 15 березня в Манчестері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі