"Манчестер Сіті" готовий почати переговори з українцем Зінченкоом з "Уфи"

Поділитися
"Манчестер Сіті" готовий почати переговори з українцем Зінченкоом з "Уфи" Зінченко близький до переїзду в Англію © Советский спорт
Півзахисник може опинитися у складі півфіналіста Ліги чемпіонів.

Перспективний український півзахисник Олександр Зінченко близький до трансферу з російської Уфи", а в послугах гравця зацікавлений один з європейських грандів. Про це заявив телекоментатор Нобель Арустамян.

"Манчестер Сіті" офіційно повідомив "Уфу" і попросив дозволу на переговори з Зінченком про особистий контракт. Також "Манчестер Сіті" збирається активувати пункт в контракті Зінченка з "Уфою" про відступні. Тому у "Уфи" практично немає шансів утримати гравця", - написав телекоментатор на персональній сторінці в Twitter.

При цьому клуб російської Прем'єр-ліги і агент гравця Олег Єрьомін поки не підтвердили факт контакту з англійським грандом. При цьому агент підкреслив, що інтерес до його клієнта є і у дортмундської "Боруссії".

Нагадаємо, в березні Зінченко був викликаний до молодіжної збірної України, але потім відправлений назад в Росію - нібито через застуду. У "Уфі" інформацію про те, що гравець був хворий, спростували.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі