"Манчестер" продав Ван Персі і купив Швайнштайгера

Поділитися
"Манчестер" продав Ван Персі і купив Швайнштайгера Швайнштайгер переходить у "Ман Юнайтед" © eurosport.ru
Голландський форвард переїхав до Туреччини, а чинний чемпіон світу - в Англію.

Нападник збірної Нідерландів та "Манчестер Юнайтед" Робін Ван Персі буде виступати за "Фенербахче". Перехід гравця підтвердив президент турецького клубу Азіз Йилдирим. Повідомляється, що в понеділок футболіст буде представлений в якості гравця "Фенербахче".

31-річний форвард укладе контракт на 4 роки, а сума трансферу складе близько 6,5 мільйонів євро. Нагадаємо, в "МЮ" Ван Персі перебрався в 2012 році з "Арсеналу". За манкуніанців голландець провів 105 матчів, в яких забив 58 голів.

У той же час гравцем "Манчестер Юнайтед" став півзахисник збірної Німеччини і німецької "Баварії" Бастіан Швайнштайгер. Про це повідомив голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге. "Швайнштайгеру хочеться нового досвіду в кінці своєї кар'єри, він попросив нас про це. Ми спілкувалися з колегами з "Манчестер Юнайтед" і погодили трансфер. Мені шкода, що він залишає нас, адже він дуже багато значив для клубу", - сказав Румменігге.

У ЗМІ повідомлялося, що манкуніанці запропонували 30-річному хавбеку контракт на 3 роки і зарплату близько 10 мільйонів євро на рік. Цікаво, що Швайнштайгер, який провів за "Баварію" понад півсотні матчів, стане першим німцем в історії "МЮ".

Читайте також: Американський футбольний клуб представив зіркового новачка з Європи

Нагадаємо, раніше "Манчестер" розлучився з форвардом Радамелем Фалькао, який перебрався в "Челсі". Також команду, можливо, покине Давид де Хеа, який може перейти в "Реал".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі