"Ман Сіті" - "Динамо": Ребров сподівається на шанс, Пеллегріні виставить найсильніший склад

Поділитися
"Ман Сіті" - "Динамо": Ребров сподівається на шанс, Пеллегріні виставить найсильніший склад Ребров обіцяє боротися за необхідний результат © ФК Динамо
Головні тренери англійського та українського клубів прокоментували майбутній матч.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров і головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні прокоментували майбутній матч Ліги чемпіонів, який відбудеться 15 березня.

"Постараємося не нервувати. Якщо вийде, то, думаю, у нас буде шанс. Гольові моменти прийдуть, якщо гравці будуть спокійні. Будемо битися за потрібний результат незалежно від результату першого матчу.

Треба не втрачати концентрацію, треба старанно працювати і бути сильними. Але ще важливіше бути командою. У нас чимало класних гравців, але необхідно при цьому бути єдиним цілим. Ми маємо намір грати з максимальною самовіддачею з перших хвилин, хоча це у нас не завжди виходить", - зазначив перед грою Ребров.

А Пеллегріні підкреслив, що виставить найсильніший склад: "Важливо пам'ятати, що завдання ще не вирішене. Нам буде протистояти серйозний суперник, який не раз брав участь у матчах на такому рівні. Так що наша головна мета - пройти в чвертьфінал, а там вже подивимося, з ким доведеться зіграти.

Матч розпочнеться за рахунку 0:0, і на своєму полі ми повинні бути кращими за "Динамо". Я виставлю найсильніший склад, тому що в цій зустрічі нам необхідно перемагати".

Читайте також: Букмекери не залишають "Динамо" шансів у протистоянні з "Ман Сіті"

Нагадаємо, в першому матчі 1/8 фіналу в Києві "Динамо" поступилося з рахунком 1:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі