Малиновський захистив титул, Берінчик переміг іспанця за очками

Поділитися
Малиновський захистив титул, Берінчик переміг іспанця за очками Малиновський зберіг титул чемпіона Європи © K2 Promotions
Українські боксери провели свої чергові поєдинки.

У Броварах завершився вечір боксу, головною подією якого став поєдинок між чемпіоном Європи за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг) Олегом Малиновським і боксером з Нікарагуа Еусебіо Осехо.

Осэхо не претендував на пояс українця, так як з двох спроб не зміг вкластися в необхідну вагу. Бій пройшов всю дистанцію і завершився впевненою перемогою 28-річного Малиновського за очками одноголосним рішенням суддів - 96:93, 97:92, 98:91. Варто зазначити, що вже в першому раунді Осехо опинився в нокдауні, але до нокауту справа так і не дійшла. Це був перший захист поясу для українця, який вже здобув 19 перемог у профі, з яких п'ять - нокаутом.

У другому за значимістю поєдинку вечора срібний призер Олімпіади в Лондоні Денис Берінчик зустрічався з іспанцем Хуаном Окурою і зумів перемогти лише одноголосним рішенням суддів, так і не зумівши відправити опонента в нокаут за вісім раундів. Тепер в активі Берінчика п'ять перемог на професійному рівні, з яких три - нокаутом.

Нагадаємо, Олег Малиновський завоював вакантний титул чемпіона Європи за версією WBO в напівлегкій вазі 23 квітня, коли здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Русланом Берчуком з Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі