Малиновський продовжить виступати за бельгійський "Генк"

Поділитися
Малиновський продовжить виступати за бельгійський "Генк" Малиновський залишиться в Бельгії © krcgenk.be
Футболіст не потрібен "Шахтарю".

Український півзахисник Руслан Малиновський, який взимку перейшов із "Зорі" в "Генк", продовжить виступати за бельгійський клуб. "Генк" домовився з "Шахтарем" про продовження терміну оренди на один сезон. Про це повідомила прес-служба бельгійців.

При цьому донецький клуб не став відмовлятися від продажу футболіста - у договорі оренди з'явився пункт з опцією викупу. Якщо "Генк" вирішить викупити гравця, то підпише з ним контракт на чотири роки.

В складі "Генка" Малиновський провів 15 матчів у всіх тунірах і зумів відзначитися трьома результативними передачами. При цьому в гостьовому поєдинку проти "Брюгге", який відбувся 1 травня, український футболіст отримав травму, через яку він був змушений пропустити Євро-2016. У Малиновського діагностували розрив хрестоподібних зв'язок лівого коліна.

Нагадаємо, крім Малиновського в чемпіонаті Бельгії виступає ще один півзахисник "Шахтаря" Сергій Болбат, який на правах оренди захищає кольори "Локерена".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі