Макгрегор вперше відвідав Україну: що потрібно знати про візит ірландця в Київ

Поділитися
Макгрегор вперше відвідав Україну: що потрібно знати про візит ірландця в Київ Макгрегор побував у столиці України © twitter.com
Легендарний боєць залишився задоволений своїм перебуванням у Києві.

Вчора, 23 жовтня, екс-чемпіон UFC ірландець Конор Макгрегор вперше відвідав Україну і дав велику прес-конференцію.

Легендарний боєць побував в Україні за ексклюзивним запрошенням бренду Parimatch.

Ірландець розповів про те, що стежить за виступами відомих українських боксерів Ломаченка та Усика, а також знає про донецький "Шахтар":

"Знаю, що український бокс феноменальний. Дуже добре знаю Василя Ломаченка. Йому точно потрібно спробувати сили в ММА. Впевнений, що у нього все вийде. Усик повинен був перейти в супертяжі. Він також дуже серйозний майстер. Дуже цікаво побачити його в хевівейті.

У футболі знаю "Шахтар", адже вони грають в Лізі чемпіонів проти "Манчестер Сіті" та інших команд. Жодного разу не бачив матчу, але ми щось придумаємо, щоб це виправити", - заявив Макгрегор.

Конор був приємно здивований наявністю величезної кількості реклами зі своєю участю у Києві і розповів про можливий продаж свого віскі в Україні:

"Я дуже радий бути в Україні. Перше, що я помітив - велика кількість бордів в аеропорту і по місту зі мною. Це дійсно приємно і мотивує. Я вибрав Parimatch, тому що вони амбітні і круті і вони вибрали мене! Я – великий боєць і був таким. Продовжую насолоджуватися боями і кайфую від цього. Надалі у мене може бути кар'єра в Голлівуді. Але чим би я не займався, буду успішним у всьому... Хочу, щоб Proper 12 був в Україні. Він вже є в Росії і Польщі", - додав боєць.

Зазначимо, що візит Макгрегора викликав ажіотаж і в різних відомих українських персон. Так, фотографіями з Конором поділилися чемпіон світу з греко-римської боротьби і народний депутат Жан Беленюк та українська співачка і модель журналу Playboy Дарія Астаф'єва, а своїм виступом ірландця порадувала співачка Maruv.

Instagram
Instagram

Нагадаємо, ірландець в останньому своєму бою восени минулого року поступився у четвертому раунді задушливим прийомом Хабібу Нурмагомедову. Після поєдинку за межами октагона зав'язалася величезна бійка.

Пізніше Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав дискваліфікацію на 6 місяців і був оштрафований на 50 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося про те, що Макгрегор приміряв форму донецького "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі