Македонія - Україна: анонс, де дивитися матч 9 жовтня

Поділитися
Македонія - Україна: анонс, де дивитися матч 9 жовтня Україна вдома мінімально обіграла Македонію
Українська команда проведе передостанній матч групового етапу кваліфікації Євро-2016.

В рамках відбору на чемпіонат Європи 2016 року збірна України в Скоп'є зіграє зі збірною Македонії. У цьому матчі українцям, які ведуть боротьбу за пряме попадання на Євро-2016, необхідно брати 3 очки.

Українська збірна на даний момент займає третє місце в своїй групі, відстаючи на 3 очки від Словаччини та на 5 - від Іспанії. Шанси піднятися на одне з двох перших місць у підопічних Михайла Фоменка невеликі, зате ще є можливість стати кращою командою серед тих, що посядуть у своїх групах треті місця.

Македонія цей відбірковий цикл провалила і в групі C займає останнє місце. Балканці у восьми матчах набрали лише 3 очка, пропустивши вперед навіть вічних аутсайдерів з Люксембургу.

У заключних матчах відбору головний тренер македонської збірної Любінко Друлович сподівається, що його підопічним посміхнеться удача: "У кількох попередніх іграх фортуна відверталась від нас. Сподіваюся, удача нарешті буде на нашій стороні. Якщо ми зможемо зіграти проти України так, як діяли в матчі з Іспанією, то можемо сподіватися на позитивний результат". А головний тренер української збірної Михайло Фоменко у суперника в першу чергу відзначив характер.

Нагадаємо, що зустріч цих команд у першому колі завершилася мінімальною перемогою України. Єдиний гол у тій зустрічі під завісу першого тайму забив Сергій Сидорчук.

Македонія - Україна

П'ятниця, 9 жовтня, Скоп'є, стадіон "Філіп II Македонський", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і "Україна"

Орієнтовні склади:

Македонія: Пачовскі, Рістовскі, Шиков, Дімітровскі, Брдаровскі, Адемі, Глігоров, Ібраімі, Трайковскі, Абдураїмі, Велкоскі.

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Рибалка, Ротань, Ярмоленко, Коноплянка, Селезньов.

Травмовані: Мойсов, Дамчевскі, Стойков - Малишев, Гармаш

Арбітр - Овідіу Хацеган (Румунія)

Нагадаємо, букмекери вважають Україну фаворитом матчу проти македонців. Коефіцієнт на перемогу підопічних Михайла Фоменка - 1,44, на те, що матч завершиться внічию - 3,80, а найменш імовірним вважається успіх господарів - 9,50.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі