Люксембург - Україна. Анонс, де дивитися матч 15 листопада

Поділитися
Люксембург - Україна. Анонс, де дивитися матч 15 листопада Збірної України в матчі з Люксембургом необхідно набрати три очки © football.ua
У 4-му турі українцям доведеться пройти нелегке випробування: з одного боку їх чекає зустріч з аутсайдером, з іншого - важливо правильно налаштуватися на суперника і здобути чергову перемогу.

15 листопада в рамках 4-го туру відбіркового турніру Євро-2016 збірна України на виїзді зустрінеться з Люксембургом.

Нинішній суперник українців хоч і займає в групі останнє місце, однак навряд чи може вважатися стовідсотковим аутсайдером. Принаймні з тієї причини, що в активі люксембуржців - нічия з Білоруссю, а також непогані матчі з Македонією та Іспанією.

Люксембург - Україна

15 листопада, субота, 19:00. Люксембург, стадіон "Жозі Бартель".

Пряма трансляція на каналі "Україна" і "Футбол 1".

Орієнтовні склади команд (версія football.ua)

Люксембург: Жубер, Яніш, Філіппс, Шано, Янс, Мартінс Перейра, Герсон, Мутш, Да Мота, Бенсі, Турпель.

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Тимощук, Ротань, Ярмоленко, Сидорчук, Коноплянка, Зозуля.

Травмовані: Латерца - Степаненко, Гармаш, Едмар, Кучер, Макаренко, Кравець, Безотосний.

Дисквалифицрованные: немає.

Не будемо зупинятися на грі або якісь деталі щодо збірної України, а зосередимося на Люксембурзі.

Напередодні матчу українці висловили на адресу суперника стільки приємних слів, що тепер настав час забрати всі аванси і просто не залишити Люксембургу ні єдиного шансу хоча б на нічию. В цілому, українські футболісти, тренери та експерти були праві: збірна, яка буде протистояти "синьо-жовтим", завжди виділялася на тлі футбольних карликів Європи, а в останні роки і зовсім зробила серйозний крок вперед.

Представники "червоних львів" грають не тільки в місцевому чемпіонаті, але і в різних європейських лігах, рівень яких не поступається чемпіонату Прем'єр-ліги України. Так, кілька гравців представляють головну лігу Бельгії, а капітан команди і захисник Маріо Мутш виступає за швейцарський "Сент-Галлен". Є у Люксембургу і представники друге за силою дивізіоні німецького, голландського та бельгійського чемпіонатів, а також команди елітної ліги Швеції - "Норчепінг".

Читайте також: Капітан збірної України назвав Люксембург міцним європейським колективом

Іншими словами, прав був Руслан Ротань, коли сказав, що Люксембург не можна ставити в один ряд з Сан-Марино або Андоррою. Відповідним повинно бути і ставлення до цим футболістам - вони-то вже точно скористаються будь помилкою українців, як це було в поєдинках з Білоруссю і Македонією.

Додамо, що українці вже грали зі збірною Люксембургу - влітку 2006 року в рамках товариського поєдинку тодішні підопічні Олега Блохіна напередодні старту на ЧС в Німеччині розгромили опонента на виїзді 3:0. Однак навряд чи той матч і сьогоднішню зустріч можна порівнювати, адже тоді українці награвали зв'язки перед мундіалем і над ними не тяжіла відповідальність за результат. А у відбірковому циклі Євро-2016 "синьо-жовті" оступили в першому ж матчі, і тепер навряд чи можуть дозволити собі втрачати очки, особливо з такими командами як Люксембург.

Судячи з усього, Михайло Фоменко зробить ставку на швидкий гол - такий хід подій міг би істотно розкріпачити футболістів і вони б напевно проявили свої найкращі якості.

У паралельних матчах групи З Македонія прийматиме Словаччину, а Іспанія - Білорусь. Ці ігри розпочнуться о 21:45.

Читайте також: Експерти радять нападникам збірної України додати в агресивності

Після матчу з Люксембургом збірна України зіграє у Києві товариський матч з Литвою: головний тренер "синьо-жовтих" Михайло Фоменко пообіцяв дати шанс резервістам у спарингу. Гра відбудеться 18 листопада на НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі