Луї Ван Гал образився на журналістів і залишив прес-конференцію через п'ять хвилин після її початку

Поділитися
Луї Ван Гал образився на журналістів і залишив прес-конференцію через п'ять хвилин після її початку Ван Гал вважає, що перед ним повинні вибачитися
Головному тренеру "Ман Юнайтед" не сподобалося те, що ЗМІ вже відправили його у відставку.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Луї Ван Гал образився на журналістів, які у своїх матеріалах вже відправили його у відставку і знайшли йому заміну в особі Жозе Моуріньо. На передматчевій прес-конференції Ван Гал висловив усе, що думає з цього приводу, після чого покинув приміщення.

"У кого-небудь в цій кімнаті є відчуття, що потрібно вибачитися переді мною? Здається, я вже звільнений. Я ж читав. Або вже був звільнений. Або мій колега Жозе Моурінью вже призначений тренером "МЮ". Може, тоді розповісте, що відбувається з моєю дружиною або з моїми дітьми, або з онуками, з уболівальниками "МЮ", з моїми друзями. Як ви думаєте?

Думаєте, я хочу говорити з представниками ЗМІ зараз? Я тут тільки тому, що такі правила ліги. Я змушений говорити з вами. Але я бачу тільки те, що коли я вам щось кажу, ви переінакшуєте це на свій лад. На цьому тижні я проводив зустрічі з гравцями та працівниками. У мене був різдвяний обід, і я виголошував промову. Відчуваю тепло і підтримку всіх у Каррінгтоні. Але я не відчуваю тепло і підтримку від ЗМІ. Можу собі уявити, що ви напишете про цю прес-конференцію.

Ми не в дуже хорошому стані зараз. Чотири тижні тому ми були на першому місці, і ми можемо повернутися туди протягом чотирьох тижнів. Ви повинні дотримуватися фактів. Мені дзвонять Алекс Фергюсон, Девід Гілл і Ед Вудворд, тому що ви щось вигадуєте, не спираючись на факти. Це недобре. Тепер я повинен відповідати на запитання. Не думаю, що мені хочеться це робити.

Я зосереджений на "Сток Сіті". З Різдвом і, можливо, з Новим роком, якщо я вас побачу. Насолоджуйтеся вином і пирогами. До побачення", - сказав ван Гал.

Читайте також: "Манчестер Юнайтед" веде переговори з Гвардіолою - ЗМІ

Нагадаємо, "Манчестер" набрав лише 2 очки в чотирьох останніх матчах англійської Прем'єр-ліги, і також, програвши "Вольфсбургу", вилетів з Ліги чемпіонів в Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі