Лунін залишиться в "Зорі" до літа навіть у разі трансферу - Вернидуб

Поділитися
Лунін залишиться в "Зорі" до літа навіть у разі трансферу - Вернидуб Сума трансферу Луніна може скласти 2,5-3 мільйони євро © ФФУ
Наставник луганців не став спростовувати можливий продаж футболіста.

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував інформацію про можливий перехід воротаря Андрія Луніна в іспанський "Реал Сосьєдад".

"Є на нього попит, наскільки я розумію. Мені хочеться, щоб він залишився. З ким би не домовилися, є домовленість з президентом і генеральним директором клубу, що до літа він точно залишиться у нас, а там подивимося. Навіть якщо і відбудеться продаж, то до літа він залишиться у нас в оренді.

На мій погляд, якщо Лунін залишиться і далі буде так само працювати і рости, то ще дорожче буде коштувати. Думаю, будь-який продаж гравця з нашого клубу про щось говорить. Тим більше, якщо такий продаж, така сума, то, думаю, будуть дивитися на нас серйозно, що за клуб і чому у нього є такі футболісти, яких можна продавати на сьогоднішній день по 2,5-3 мільйони євро", - заявив Вернидуб в ефірі телеканалу "Футбол 1".

За даними іспанських ЗМІ, батьки 18-річного футболіста побували в Сан-Себастьяні та ознайомилися з умовами. Іспанський клуб розраховує підписати контракт з українцем вже в це трансферне вікно.

Лунін у нинішньому сезоні провів 22 матчі в складі "Зорі" і став кращим гравцем команди в осінній частині УПЛ за версією вболівальників. Контракт воротаря з луганчанами розрахований до 2019 року.

Нагадаємо, раніше "Зоря" орендувала двох футболістів "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі