Лунін виголосив промову іспанською мовою під час презентації в "Реалі"

Поділитися
Лунін виголосив промову іспанською мовою під час презентації в "Реалі" Лунін був куплений у луганської "Зорі" © Real Madrid
Мадридці представили новачка з України.

Мадридський "Реал" представив новачка - воротаря збірної України Андрія Луніна, який був куплений у луганській "Зорі". У рамках своєї презентації голкіпер прочитав промову іспанською мовою.

"Спасибі всім в Мадриді, особливо Флорентіно Пересу, що дав мені можливість перебувати в найкращому клубі світу, я щасливий тренуватися тут. Також хочу подякувати своїй сім'і, я тут також завдяки їм.

Я обіцяю викладатися по максимуму, щоб рости і допомагати клубу залишатися найкращим у світі. Я ототожнюю себе з цінностями цієї команди, з роботою і наполегливістю. Hala Madrid!", - заявив Лунін.

Нагадаємо, угода "Реала" з 19-річним воротарем, який перейшов з луганської "Зорі", розрахована на шість сезонів. Сума трансферу склала 8,5 мільйона євро, а також 4,4 мільйона в якості бонусу.

Раніше Лунін провів перше тренування в "Реалі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі