Луческу знайшов нову проблему в українському футболі: расизм на трибунах

Поділитися
Луческу знайшов нову проблему в українському футболі: расизм на трибунах Мірча Луческу знову скаржиться журналістам
Після перемоги над "Полтавою" у Кубку України та вихід у 1/4 фіналу турніру головний тренер "Шахтаря" примудрився знайти новий привід для скарги.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу знайшов нову проблему в українському футболі і ще один привід для свого фірмового невдоволення - расизм на трибунах.

Після перемоги над ФК "Полтава" у другому матчі 1/8 фіналу Кубка України румунський фахівець поскаржився журналістам на вболівальників у Києві та Львові, де "гірники" проводять домашні матчі. За словами Луческу, його гравців провокують фанати київського "Динамо".

"Ще після матчу з "Металістом" говорив, що проти нас будуть застосовувати різні методи для дестабілізації, і був правий. Уболівальники одного з наших безпосередніх конкурентів провокували гравців на якісь дії. Це продовження події на матчі з " Порту", коли на поле летять фаєри для дискваліфікації стадіону. Нас, напевно, хочуть змусити грати за кордоном", - заявив Луческу.

Читайте також: Луческу хотіли б бачити на чолі збірної Румунії, але не можуть подужати його зарплату

Зазначимо, що в одному з епізодів наприкінці зустрічі Алекс Тейшейра спробував з'ясувати стосунки з кимось із вболівальників, і йому на допомогу прийшла майже вся команда. В підсумку арбітр Олександр Головков дав бразильцеві попередження. Луческу ж заступився за свого підопічного на прес-конференції.

"Я незадоволений цією ситуацією і розмовляв з Тейшейрою. Він сказав, що його ображали кілька разів поспіль, тому й така реакція. Ми нічого не можемо зробити. На всіх стадіонах світу є заклики проти расизму, але мені дивно, що в Україні проскакують такі моменти. З-за людей, у яких рівень виховання і культури на низькому рівні, відбуваються такі моменти", - резюмував румунів.

Раніше напередодні гри "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів Луческу поскаржився на чемпіонат України, назвавши його анормальним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі