Луческу знає слабкі сторони "Андерлехта", але налаштовується на важкий матч

Поділитися
Луческу знає слабкі сторони "Андерлехта", але налаштовується на важкий матч Луческу і Коваленко відповіли на запитання ЗМІ © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" назвав бельгійців "командою, яку непросто взяти".

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу і півзахисник "гірників" Віктор Коваленко взяли участь у прес-конференції перед матчем проти "Андерлехта" в 1/8 фіналу Ліги Європи, який відбудеться завтра, 10 березня.

"У складі "Андерлехта" багато іноземців. Хороші результати, як у Лізі Європи, чергуються з не дуже хорошими. Немає стабільності, як це було раніше, коли "Андерлехт" постійно ставав чемпіоном Бельгії. В цілому це добре організована команда, в складі якої є силові гравці. Є і технічні, дуже швидкі футболісти лінії атаки. Вони протягом всього поєдинку підтримують дуже високий темп.

Команда, яку непросто взяти. Вони б'ються за кожен м'яч на футбольному полі, грають в активному пресингу, швидко повертаються в оборону після зриву атаки, але в той же час допускають технічні помилки. На нас чекає складний матч. "Андерлехт" не дуже добре зіграв в останньому турі з "Мускроном", як і ми, до речі, з "Ворсклою". Але ми перемогли, а вони програли 1:2. Сподіваюся, що у нас настрій краще, ніж у суперника", - підкреслив Луческу.

Луческу зізнався, що поки не вирішив, хто зіграє на вістрі атаки, а також зазначив, що Тайсон успішно замінює Тейшейру: "Можна сказати, що він є лідером атакуючої лінії. З кожною грою Тайсон стає все більш впевненим. Швидше за все, він зараз замінює Тейшейру. І робить це досить упевнено".

А Коваленко підкреслив, що шанси на цій стадії у всіх команд - 50 на 50, а "гірників" влаштує результат, при якому команда не пропустить на "Арені Львів": "Головне завдання в першому домашньому поєдинку - добре зіграти в обороні і скористатися нашими шансами попереду. Думаю, ніхто не засмутиться, якщо "Шахтар" завтра не пропустить".

Читайте також: Матч "Шахтаря" і "Андерлехта" обслужить португалець

Нагадаємо, раніше "гірники" вибили з плей-офф Ліги Європи німецький "Шальке".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі