Луческу заявив про лояльність арбітрів до "Динамо"

Поділитися
Луческу заявив про лояльність арбітрів до "Динамо" Луческу розкритикував суддів © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" незадоволений рішеннями суддів у матчах команди на внутрішній арені.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував майбутній матч 1/2 фіналу Кубка України проти "Олександрії", а також порушив тему суддівства.

"Олександрія" грамотно діє, плюс у футболістів присутній ентузіазм - не дивно, що є результат. Перемоги над "Динамо" і "Зорею" не вважаю випадковими, адже команда і до цього демонструвала хороший футбол і результат. "Олександрія" – приклад для інших команд, які хочуть прогресувати. Її можна порівняти з "Ворсклою", адже в цих клубах спокійно працюють на перспективу".

"Гру судитиме арбітр Жабченко, якого я пам'ятаю по грі з "Дніпром". Тоді він не призначив пенальті у ворота дніпропетровців, що вплинуло на результат. Сподіваюся, цей раз питань до арбітра не виникне. Треба згадати, що й у ворота "Сталі" не був зарахований чистий гол. На жаль, в останні два роки такі речі часто відбуваються. Якщо є можливість нас покарати - нас карають арбітри, а щодо "Динамо" такого й близько не спостерігається".

Луческу впевнений, що саме суддівське рішення значно знизило шанси команди на чемпіонство в Прем'єр-лізі:

"Суддівські помилки були одним з головних чинників того, що ми наполягали на зміні формату чемпіонату. Коли матчів з "Динамо" у нас більше - більше шансів на перемогу в чемпіонаті. Дуже важливо, що ми ведемо боротьбу у двох кубках. Розуміємо, що в чемпіонаті не все залежить від нас. Але зарахуй арбітр гол у ворота "Сталі" - все було б інакше".

Нагадаємо, "Шахтар" проведе виїзний матч проти "Олександрії" 20 квітня. У другому кубковому півфіналі зіграють "Дніпро" і "Зоря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі