Луческу вважає, що "Шахтар" в останніх матчах і перевершив "Динамо", і "Дніпро"

Відео
Поділитися
Луческу вважає, що "Шахтар" в останніх матчах і перевершив "Динамо", і "Дніпро" Мірча Луческу задоволений своїми підопічними © ФК Днепр
протягом кількох днів "гірники" зустрілися з двома головними конкурентами. В результаті, йому вдалося здобути одну перемогу, а одного разу зіграти внічию.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після перемоги своєї команди в першому матчі 1/2 фіналу Кубка України над "Дніпром" (1:0) відзначив хороший контроль м'яча з боку своїх футболістів.

За його словами, "Шахтар" заслужено переміг, а також повинен був перемагати "Динамо" 26 квітня в матчі 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

"Сьогодні була гра двох гарних команд. Було видно, що обидві віддали всі сили для перемоги. Ми хотіли свою гру на техніці побудувати, а "Дніпро" - на фізиці, на потужності. Ми зберігали м'яч, з-за Дніпро нечасто доходив до нашої штрафної. У нас були хороші моменти, могли збільшити рахунок. В основному на "стандартах" доставляли м'яч в нашу штрафну, за рахунок потужних гравців створювали тиск", - цитує Луческу football.ua.

Нагадаємо, що переможний гол на свій рахунок записав Олександр Гладкий, який відзначився після розіграшу кутового і в кінцівці першого тайму. Відразу ж після перерви "Дніпро" отримав відмінний шанс відігратися, але Євген Селезньов не реалізував пенальт ворота "гірників" врятував Андрій П'ятов.

На питання про те, хто був сильніший з двох останніх суперників "оранжево-чорних", Луческу відповів досить оригінально, намагаючись якомога сильніше вколоти "Динамо".

"Дніпро" грав у відкритий футбол. "Динамо" закрилося. У кожного свої цілі. Думаю, що "Шахтар" все одно сильніший, ніж "Динамо". Мали ми перевага над киянами. Все робиться в чемпіонаті, щоб чемпіон змінився, - підсумував тренер.

Читайте також: У "Шахтарі" обіцяють до кінця боротися з "Динамо" за чемпіонство

Після нічийного матчу з "Динамо", що позбавило "Шахтар" реальних шансів на перемогу в чемпіонаті, Мірча Луческу заявив, що він не залишає шансів своїй команді у боротьбі за золото.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі