Луческу впевнений, що "Шахтар" пройде "Андерлехт" без серії пенальті

Поділитися
Луческу впевнений, що "Шахтар" пройде "Андерлехт" без серії пенальті Луческу чекає непростого початку матчу © ФК Шахтер
Головний тренер донецького клубу очікує, що його підопічним доведеться проявити терпіння.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу і наставник "Андерлехта" Бесник Хасі поспілкувалися з пресою перед матчем 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому вирішиться доля путівки до чвертьфіналу.

"Завтра вийде на поле найкращий наш склад, який є на цей момент. У грі з "Дніпром" деякі наші футболісти допустили непростимі помилки для їх рівня. Потрібно забути "Дніпро" і готуватися до "Андерлехту".

"Андерлехт" - одна команда і вдома, і на виїзді. Як і "Шахтар". Можливо, трохи змінюється організація гри. На їхньому боці буде публіка, яка буде їх підтримувати і заводити. А можливо, навпаки створить їм певні проблеми. Важливо зрозуміти нашим гравцям, що на них чекає непростий початок матчу. Потрібно мати терпіння протягом всієї гри", - наводить слова Луческу Tribuna.com

Також румунський тренер упевнений, що серії пенальті не буде: "Я не готую команду до серії пенальті. Ми пройдемо далі в ігровий час".

А Хасі підкреслив, що його команда буде розкриватися: "Шахтар" - дуже сильна команда! Звичайно, зробити так, щоб вони не забили, і відіграти різницю у два голи буде важко. У попередньому матчі ми зробили дуже багато подарунків супернику. Тому, сподіваюся, завтра ми будемо грати як справжня команда - всі разом! І подивимося, як "Шахтар" буде на це відповідати.

Ми повинні спробувати забити першими, доведеться розкриватися і атакувати, пробувати щось нове. Також не можна дозволити атакуючим гравцям "Шахтаря" на чолі з Тайсоном створювати вільні зони і вриватися в них, використовуючи свої швидкісні якості".

Читайте також: Захисник "Шахтаря" потрапив у символічну збірну тижня в Лізі Європи

Нагадаємо, букмекери вважають "гірників" фаворитами на вихід у чвертьфінал.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі