Луческу впевнений, що проти "Браги" "Шахтарю" буде важко

Поділитися
Луческу впевнений, що проти "Браги" "Шахтарю" буде важко Луческу відзначив атмосферу на домашньому стадіоні "Браги" © ФК Динамо
Головний тренер "Шахтаря" не сумнівається у тому, що кожен чвертьфіналіст Ліги Європи буде "битися з усіх сил".

Мірча Луческу прокоментував жеребкування чвертьфіналу Ліги Європи. За його підсумками "Шахтар" зіграє з португальською "Брагою".

"Брага" - представник португальського чемпіонату, одного з найбільш видовищних в Європі. З клубами з цієї країни завжди нелегко грати. У них технічні футболісти, в першу чергу завдяки бразильцям, яких дуже багато в португальському футболі. Особливість "Браги" в тому, що в цьому клубі вміють ростити сильних гравців, які користуються великим попитом в Європі.

Наш суперник щорічно бере участь в єврокубках, має солідний досвід, у них особлива атмосфера на стадіоні. Ми вже не раз зустрічалися, і наші поєдинки завжди були дуже важкими. Хочу нагадати, що саме "Брага" вибила київське "Динамо" з Ліги Європи в сезоні 2010/11, причому в цьому ж раунді - в 1/4 фіналу. Так що буде важко, до того ж у першому матчі не зіграє Кучер. Скажу так: всі команди, які дійшли до цієї стадії Ліги Європи, хочуть грати у фіналі і будуть битися з усіх сил", - підкреслив Луческу.

Читайте також: "Шахтар" вийшов у чвертьфінал Ліги Європи

Нагадаємо, раніше головний тренер "Браги" Паулу Фонсека назвав "Шахтар" одним з фаворитів Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі