Луческу вперше випустив сімох українців в основі "Шахтаря" в єврокубковому матчі

Поділитися
Луческу вперше випустив сімох українців в основі "Шахтаря" в єврокубковому матчі В основі "Шахтаря" вийшло три бразильця і один хорват © ФК Шахтер
Румунський тренер за майже 12 років у донецькому клубі ніколи не ставив в основний склад більше шістьох українців.

У стартовому складі "Шахтаря" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Шальке" опинилося відразу сім гравців з українським паспортом. Подібне на міжнародній арені сталося вперше за Мірчі Луческу. Раніше румунський тренер в єврокубках з перших хвилин випускав максимум шістьох українців.

Останній раз сім українців виходили у старті "Шахтаря" на матч єврокубка ще в 2002 році, коли "гірники" зустрічалися з "Аустрією" у Кубку УЄФА. На той момент командою керував італійський фахівець Невіо Скала.

При цьому, як зазначає Ua-football.com, за час, поки гірників очолює Луческу, "Шахтар" провів три єврокубкові матчі, в яких з перших хвилин на полі не було жодного українського гравця. У 2004-му гірники виключно в легіонерському складі (без урахування замін) виходили на матчі проти "Мілана" і "Барселони" на груповому етапі Ліги Чемпіонів, а в 2005-му - на гру кваліфікації з "Дебреценом".

Читайте також: Луческу не зрозумів суддівські рішення і похвалив П'ятова

Нагадаємо, "Шахтар" зіграв із "Шальке" внічию (0:0). Переможець протистояння визначиться у повторній грі, яка відбудеться 25 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі