Луческу "відзначився" у Бразилії, вибігши на поле під час матчу з "Атлетику Минейру"

Відео
Поділитися
Луческу "відзначився" у Бразилії, вибігши на поле під час матчу з "Атлетику Минейру" Мірча Луческу зганьбився в Бразилії
Донецький "Шахтар" під час третього матчу турне по Бразилії поступився володареві Кубка Лібертадорес-2012/13 "Атлетику Минейру".

В третьому матчі турне по Бразилії донецький "Шахтар" програв "Атлетику Минейру" 2:4. Поєдинок проходив за переваги бразильців і лише наприкінці ігрового часу "гірникам" вдалося уникнути розгрому. При рахунку 0:4 відзначилися Олександр Гладкий і Фернанду.

Проте мабуть найбільш неприємний момент стався в середині другого тайму. На 70-й хвилині Мірча Луческу вибіг на поле під час контратаки бразильців (!), щоб спробувати вказати арбітру на нібито порушення на Веллінгтоні Неме в штрафній суперника. Однак рефері Ігор Бенвенуту не став реагувати на румунського тренера, і просто видалив його на трибуни. Адже в тому епізоді дійсно не було пенальті: саме з цієї причини румунський фахівець залишав стадіон під свист вболівальників.

Примітно, що видалення наставника було повністю проігноровано з боку офіційного сайту "Шахтаря" - ні в текстовій трансляції перепетій поєдинку, ні в протоколі цей інцидент не був відзначений, хоча зазвичай видалення тренерів фіксуються так само, як і гравців. Не з'явився на сайті і традиційний докладний розбір матчу з боку Містера, в якому він би напевно коснуля епізод зі своїм вилученням.

Таким чином, "Шахтар" зазнав другої поразки в трьох передсезонних матчах - раніше підопічні Мірчі Луческу програли "Баїі" 2:3. У ще одній грі - з "Фламенго" - була зафіксована нічия. Наступний поєдинок "гірники" проведуть 23 січня проти "Інтернасьоналя" з Порту-Алегрі.

До епізоду з двома точними ударами футболістам в оранжево-чорних майках не було чим похвалитися: нереалізовані моменти, а головне - провали в обороні. Невдала гра польових футболістів передалася і на голкіпера Андрія Пятова, який пропустив два голи в кінцівці першого тайму, і рахунок став 0:3. Як виявилося, заміни в перерві принесли свій результат, адже "новий склад" донеччан забив два голи. Примітно, що Гладкий вийшов на поле замість Луїса Адріану.

Шахтар " - " Атлетіку Мінейру 2:4 (0:3)

Голи: Пратто, 17 (1:0). Карлос, 42 (2:0). Леонарду Сілва, 45 (3:0). Додо, 56 (4:0). Гладкий, 83 (4:1). Фернанду, 88 - з пенальті (4:2).

Шахтар: П'ятов (Каніболоцький, 46), Ракицький (Ордець, 57), Кривцов, Азеведо (Шевчук, 46), Срна (Ілсінью, 46), Степаненко (Фернандо, 46), Фред, Дуглас Коста (Ньому, 46), Бернард (Тайсон, 46), Тейшейра, Луїс Адріану (Гладкий, 62).

Атлетику Минейру: Віктор, Роша (Патрік, 73), Сілва, Джемерсон, Сантос (Ботелью, 46), Каріока (Жосуэ, 46), Донізете (Додо, 46), Датолу (П'єр, 62), Луан (Сесинья, 62), Карлос, Пратто (Майкосуел, 46)

Попередження: П'єр - Коста, Ракицький, Шевчук.

Видалити: Луческу, 72 (протести на адресу головного арбітра) - Джемерсон, 90+2.

Читайте також: "Шахтар" програв в першому матчі турне по Бразилії

Відразу після збору в Бразилії "Шахтар" відправиться в Іспанію, де візьме участь у міжнародному турнірі за участю двох російських команд - московських ЦСКА і "Торпедо". Таким чином, Шахтар порушив неофіційний бойкот матчів з росіянами під час зимового міжсезоння.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі