Луческу у повторній грі з "Шальке" сподівається на гарне суддівство і високу реалізацію моментів

Поділитися
Луческу у повторній грі з "Шальке" сподівається на гарне суддівство і високу реалізацію моментів Луческу вважає 0:0 позитивним результатом © ФК Шахтер
Головні тренери "Шахтаря" і "Шальке" прокоментували майбутню зустріч.

Донецький "Шахтар" 25 лютого проведе матч Ліги Європи проти "Шальке" після 0:0 у Львові. Мірча Луческу перед грою висловив надію на хороше суддівство і високу реалізацію моментів.

"На такому рівні, як Ліга Європи, 0:0 - це досить позитивний результат. "Шальке" потрібно розкриватися і забивати. Ви згадували три останніх рахунки, які були у "Шахтаря" в Німеччині... Хотілося б, щоб суддівство не вплинуло, тому що, якщо згадати результати, то було багато питань.

Дуже багато чого буде залежати від того, як "Шальке" побудує свою гру. Ми спробуємо адаптуватися до футболу, який нам запропонують, і показати свої сильні сторони. Постараємося використовувати моменти, які у нас будуть, щоб добитися позитивного для нас результату", - сказав Луческу.

Також румунський тренер підкреслив, що під питанням участь в матчі Олександра Гладкого. Через простуду він пропустив вечірнє тренування.

А головний тренер "Шальке" Андре Брайтенрайтер оцінив шанси команд перед другою грою як рівні: "Ми повинні перемогти: хочемо зробити це і пройти в наступний раунд Ліги Європи. Викладемося на сто відсотків. Неважливо, як: після 90 хвилин гри або в додатковий час, але нам потрібно перемогти. Знаємо, що "Шахтар" - сильна команда. Нам не можна її недооцінювати. Що стосується фаворита, то думаю, що шанси 50 на 50".

Додамо, що матч у Гельзенкірхені розпочнеться о 20.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі