Луческу поскаржився на реалізацію і розкритикував захисників

Поділитися
Луческу поскаржився на реалізацію і розкритикував захисників Луческу не сподобалася гра оборони © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" прокоментував поразку від "Ворскли" в Кубку України.

27 березня донецький "Шахтар" зазнав поразки від полтавської "Ворскли" в Києві з рахунком 1:2 в рамках 1/4 фіналу Кубка України. При цьому "гірники" все одно вийшли у півфінал, так як в першому поєдинку розгромили полтавчан, забивши супернику чотири м'ячі.

Незважаючи на вихід у наступну стадію турніру, Мірча Луческу залишився незадоволений поразкою і діями команди:

"Причина поразки в тому, що ми не забивали. Якби ми реалізували хоч половину моментів з того, що створили, був би зовсім інший результат. Занадто розслабленими вийшли, особливо два центральних захисника. Напевно, і Сарнавський не був готовий - не можна пропускати з 25 метрів такі м'ячі. За великим рахунком, було два удари - два голи. В моменті з другим голом позиційну помилку допустив Кривцов", - сказав румунський тренер.

"Ми створювали багато моментів, задоволений атакуючими діями, але незадоволений тим, що не були повністю сконцентровані в нападі і коли пропускали два м'ячі. Не дуже задоволений парою захисників Ордець - Кривцов. Вони припустилися помилок, також було багато непотрібних фолів. Сподіваюся, що за цей період до матчу з "Брагою" ми все таки підкоригуємо їх гру. Хотілося б від них побільше впевненості і більше уваги".

Читайте також: Головний тренер "Браги" вважає "Шахтар" одним з фаворитів Ліги Європи

Нагадаємо, в інших чвертьфіналах Кубка України 6 квітня між собою матчі зіграють "Зоря" і "Волинь", "Динамо" і "Олександрія", а також "Дніпро" та "Сталь".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі