Луческу поскаржився на некрасивий футбол у виконанні "Дніпра"

Поділитися
Луческу поскаржився на некрасивий футбол у виконанні "Дніпра" У зустрічі принципових суперників було дуже багато боротьби © moskva.com
Нульова нічия стала закономірним результатом зустрічі двох команд, які борються за чемпіонський титул. Ніхто з футболістів не думав про красиві комбінації, зате на полі була боротьба за кожен клаптик поля.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що в матчі з "Дніпром" його команда показувала звичний футбол лише в останні 15 хвилин протистояння. В інший же час "гірники" нічого не могли вдіяти з насиченими побудовами суперника.

Луческу підкреслив, що через велику кількість фолів, гра була повна зупинок, які не давали підтримувати високий темп.

"Сьогодні був футбол, який мені зовсім не подобається, і мені неприємно було дивитися. Хто знав, що буде такий тип гри, адже було 53 фолу і зупинки гри", - зазначив Містер в ефірі каналу "Футбол 1".

"Важко грати, коли суперник сідає на свою половину поля, перекриває всі зони і грає за рахунок дрібного фолу. Ми ж грали в той футбол, який я хочу бачити, тільки в останні 15 хвилин. У нас були моменти, які ми створювали за рахунок гри. А "Дніпро" все створив тільки за рахунок наших помилок, - вважає наставник.

Нагадаємо, що за весь поєдинок команди виконали понад 60 штрафних ударів, і часто напруга біля воріт команд виникала саме після розіграшу стандартних положень. "Шахтар" під завісу гри отримав чисельну перевагу із-за видалення Младена Бартуловіча, однак дніпряни вистояли. В цілому, нічия стала закономірним результатом поєдинку.

Додамо, що "Шахтар" йде на третьому місці в турнірній таблиці і відстає від "Дніпра" на чотири, а від "Динамо" на п'ять очок.

9 листопада в Прем'єр-лізі відбулася ще одна нульова нічия: "Динамо" у Києві не зуміло подолати насичені захисні редути "Карпати" і втратило шанс наростити перевагу від найближчих конкурентів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі