Луческу після перемоги над "Фенербахче" похвалив суперника і арбітра матчу

Поділитися
Луческу після перемоги над "Фенербахче" похвалив суперника і арбітра матчу Луческу задоволений результатом і суддівством © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" заявив, що підсумковий результат не відображає всього, що відбувалося на полі.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував перемогу своєї команди над "Фенербахче"(3:0), яка дозволила "гірникам" пробитися до раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

"Дуже складна гра. В якійсь мірі нам навіть пощастило. Сьогодні в дуже хорошому стані був П'ятов. У наших суперників було кілька моментів, 3:0 - дуже задовільний рахунок, але він не зовсім відображає те, що відбувалося на полі. "Фенербахче" теж зіграв дуже добре. В цей раз везіння було на нашому боці. Ми дуже уважно грали в обороні. Дуже хорошу гру провели наші півзахисники. Шкода, що одна команда вилетіла, а інша пішла далі. Ще раз наголошую на чудову гру нашого суперника", - наводить слова Луческу Tribuna.com.

Також Луческу, відповідаючи на питання про суддівство, відзначив якісну роботу арбітра: "Суддя нічого не пропускав, адже пристрасті могли загостритися. Думаю, що не повинно бути питань, як він відсудив. Хороший суддя".

Крім того, тренер "Шахтаря" відзначив гру Ордеця, а також розповів про ситуацію з Фредом: "25 серпня він запрошений в Парагвай, щоб розповісти, що сталося. Подивимося, скільки це триватиме. Ніяких листів від футбольних інстанцій, що він не може грати сьогодні, не було. Він буде з нами тренуватися і грати, поки не буде якихось офіційних документів".

Нагадаємо, перемогу "Шахтарю" принесли голи Гладкого, Срни і Тейшейри, а арбітр матчу Фелікс Цвайер при рахунку 1:0 вилучив головного тренера "Фенербахче", призначив у ворота турків пенальті, а вже в доданий час показав червону картку гравцю гостей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі