Луческу не хоче йти з "Шахтаря" в кінці сезону

Поділитися
Луческу не хоче йти з "Шахтаря" в кінці сезону Мірча Луческу поки не йти з "Шахтаря"
Містер вимагає більш справедливого ставлення до його команди, а також переформатування чемпіонату Прем'єр-ліги.

Після перемоги над "Дніпром" півфіналі Кубка України і п'ятого поспіль виходу у фінал турніру головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зізнався, що поки не планує залишати команду.

Втім, румунський фахівець відзначив, що багато що буде залежати від ситуації в українському футболі.

"Чутки про моє майбутнє? Все це припущення журналістів. Я знав, яка ситуація нас чекає, тому ні в якому разі не буду йти. Дуже чекаю, якою буде формула нового чемпіонату. Не хочеться, щоб знову був такий рік, як цей", - сказав Луческу в ефірі каналу "Футбол 1".

"Нас судили не так, як ми заслуговували своєю грою. Дуже шкода, що нас так приймає публіка, як сьогодні, хоча всі десять років ми досить добре уявляємо український футбол. Зараз у футболі переважає політика. Є команди, яким допомагають, а спорт - це фейр-плей. Від цього потрібно всім танцювати", - додав румунський фахівець.

Нагадаємо, що Луческу не зумів привести свою команду до шостого поспіль чемпіонства, однак при цьому зіграє з "Динамо" у фіналі Кубка України. В останні дні збільшилася кількість повідомлень, що досвідчений тренер не буде продовжувати кар'єру в Україні, а піде тренувати будь-яку з турецьких грандів - "Галатасарай", "Фенербахче" або "Бешикташ". Також російська преса повідомляла про контакти представників Луческу з невизначеною командою зі столиці РФ.

23 травня "Шахтар" зіграє в чемпіонаті Прем'єр-ліги з "Дніпром", через тиждень - з львівськими "Карпатами", завершать сезон "гірники" фінальним протистоянням в Кубку проти "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі