Луческу засмучений втратою Кучера, але задоволений грою команди

Поділитися
Луческу засмучений втратою Кучера, але задоволений грою команди Луческу задоволений командою © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" прокоментував вихід команди у чвертьфінал Ліги Європи.

Вчора, 17 березня, донецький "Шахтар" на виїзді здобув другу перемогу над "Андерлехтом" - єдиний м'яч на останніх секундах зустрічі забив Едуардо.

Луческу залишився повністю задоволений діями команди, висловив стурбованість дискваліфікацією Кучера, а також похвалив Едуардо.

"Дуже складна гра, ми до такої і готувалися. За перший тайм вони нічого не створили, ми дуже добре перекрили їм зони. У бельгійців не виходили позиційні атаки. У той же час ми знали, що вони не будуть бігти в атаку відразу, тому що будь-який гол, який ми забили, вивів би їх з гри. На другий тайм вони вийшли дуже агресивними, багато фолили і доставили нам неприємності".

"Ми грали з великою увагою, не хотіли ні в якому разі ризикувати, дочекалися свого шансу в кінці і забили. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на футбольному полі. Я дуже задоволений своїми хлопцями, задоволений перемогою, задоволений тим, що пройшли далі. На жаль - так, ми знову залишилися без Кучера... Будемо зараз думати, хто може його замінити. Подивимося, кого – або Ордеця, або Кривцова ми виберемо на наступну гру. Інших варіантів у нас немає", - підкреслив наставник "гірників".

"Виграти Лігу Європи? Ми готуємося до кожної гри. Ми - Шахтар, ми повинні скласти хороший імідж про себе. А що вийде - подивимося. Знаємо свій потенціал добре. Від цього і танцюємо, від цього і граємо. Результатів позитивних можемо домогтися характером і тією організацією гри, яка була сьогодні – у всіх гравців, без винятку. На жаль, цього не було в грі з Дніпром... Там ми допустили великі помилки, особливо в центрі захисту. Тому я зараз трохи і хвилююся, хто б міг замінити Кучера".

"Магія Едуардо? Це досвід міжнародних ігор, який він має. Вміє читати гру, знає, де повинен знаходиться в завершальній стадії атаки. Відразу ж знаходить слабкості суперника. Знає, як створити собі вільну зону, як у неї увірватися. У завершальній фазі атаки він дуже спокійний, все у нього продумано. Тому його голи і приходять, часто - в кінці гри, коли вже всі дуже втомлені. Ми можемо йому лише подякувати за те, що він робить на футбольному полі".

Читайте також: Луческу впевнений, що "Шахтар" пройде "Андерлехт" без серії пенальті

Нагадаємо, що в чвертьфіналі єврокубкового турніру потенційними суперниками "Шахтаря" є "Севілья" Євгена Коноплянки, "Атлетик", "Вільярреал", "Ліверпуль", дортмундська "Боруссія", "Спарта" і "Брага".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі